Vi pratar med Jocke och Micco om deras drivkrafter, vad som inspirerar dem och framför allt om ”Fuck Taylor” – ideologin för dig som gillar utveckling, nytänkande och ifrågasättande. Fuck Taylor är även månadens tryck hos Anna och Viktors nystartade klädmärke I’m With Friends.

Joakim ”Jocke” Jardenberg är föreläsare, inspiratör, utbildare och debattör inom allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier.
Idag arbetar Jocke framför allt som rådgivare i internetfrågor för några av Sveriges största företag. Han är också delägare i elva startups och driver bloggen Jardenberg Unedited som har röstats fram till branschens bästa blogg om media.

Micco Grönholm är varumärkesutvecklare med internationell marknadsföring som specialitet. I 20 år har han hjälpt företag i Sverige och utomlands att hitta ett sant syfte, en inspirerande vision och en magisk attraktionskraft.Micco driver även den välbesökta bloggen The Brand Man, där han skriver om marknadsföring, branding, varumärken, entreprenörskap och reklam.

Länkar: